Tien jaar terug zat Vos aan het hoofd van de administratie. Dat is misschien niet heel bijzonder. Wel bijzonder is wat zij daar deed en hoe ze dat aanpakte. 

 

Ervaring + creativiteit =

Het zijn cijfers die het verschil maken. De administratie is in veel bedrijven echter een ondergeschoven kindje; het is daar iets wat móet.

Vos: “Laten we van noodzaak naar nut gaan. Op het moment dat je de administratie goed aanpakt, begrijp je waarom het nut heeft. Je merkt het bovendien ook; je houdt namelijk meer tijd en meer geld over.”

 

Een goed begin met financieel omdenken

In 30 jaar ervaring bij bedrijven en overheden merkt Vos dat men niet weet waar te beginnen. Hoe verander je iets dat ‘gewoon loopt’? En, nog belangrijker, hoe weet je zeker dat het beter kan? Vos: “Dat is nu precies waarom ik als buitenstaander binnenkom. Ik heb een dashboard in mijn hoofd waarin alles helder is. Dat vertaal ik naar een letterlijk dashboard dat bedrijven overzicht en inzicht geeft.”

 

Administratie op orde?

Zorg voor een innovatieve administratie en ga van last naar lust. Vraag een quickscan aan om te kijken hoe je voortaan risico’s verkleint en kansen vergroot.

Financieel omdenken: een goed begin is het halve werk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.