Er zit leven in financiën! Slim omgaan met je geld levert je meer op dan alleen winst.

De financiële omdenkers geven cijfers betekenis. Wij leveren onafhankelijke adviezen met lef aan ondernemers. Grip op je administratie levert vrijheid en ruimte om te ondernemen en andere financiële keuzes te maken die groei en winst verhogen.

Bedrijven die wij hielpen profiteerden onder meer van:

  • versnelde processen door slimme automatisering;
  • personeel dat aan werken toekomt (en niet meer verzandt in papierwerk);
  • het gevoel dat er ‘een frisse wind’ door het bedrijf heeft gewaaid.

Vos en Partners is die frisse wind, onder meer door goed te weten wat alle (moderne) mogelijkheden zijn die binnen een bedrijf passen. Door kritisch te kijken naar wat er beter kan, zorgen wij binnen de bestaande bedrijfsstructuur voor een administratie die geld oplevert.

 

Vos & Partners

Vos & Partners zijn energieke financiële omdenkers, geleid door Monique Vos die van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Vos’ missie is om van financiële zaken geen noodzaak maar nut te maken. Het geeft haar energie als ze merkt dat het oudbollige imago van ‘de administratie’ verandert in een plek vol mogelijkheden.

Dit vinden anderen:

Pragmatisch en toch persoonlijk. Vos & Partners weet alle financiële zaken vereenvoudigd uit te leggen, en wel op zo’n manier dat mijn weerstand verandert in enthousiasme.

 

Onze samenwerkingen