Het is goed voor de planeet en het is nog beter voor je winst. Door te digitaliseren maak je van je administratie geen last, maar een lust. Een efficiëntere administratie heeft namelijk impact op meer dan alleen de financiële afdeling; het positieve effect verspreidt zich naar de rest van je bedrijf.


 
Ons idee? Kijk vooruit. Als je achteruit kijkt, zie je wat je al gezien hebt. Wij leiden graag de weg naar een slimmere administratie en lichten enkele hoogtepunten toe wat zo’n administratie kan opleveren.

 

Minder personeel, meer kracht

De vermindering van personeelskosten is bij minder personeel evident als winstvoordeel. Maar hoe ga je door met minder menskracht?

 
De grootste winst boek je met het optimaal inrichten van je administratie. Vos & Partners doet dit op een groot aantal fronten waardoor in de meeste gevallen slechts de helft van de administratie nog nodig is. Eén van die aspecten is dat repeterende werkzaamheden wegvallen. Uiteindelijk resulteert dit in een optimale bezettingsgraad.

 

Digitaal dashboard voor meer inzicht en overzicht

Met één overzicht heb je alle gegevens die je nodig hebt. Vanuit Vos & Partners kunnen wij ICT-pakketten koppelen waardoor één dashboard ontstaat waarin alles naar voren komt wat ertoe doet. Dit vergroot de efficiëntie en daarnaast geeft het beter inzicht in alle financiën.

Vergroot je liquiditeit door het eerder ontvangen van het debiteurensaldo; omzet is tenslotte pas omzet als de factuur is betaald. Daarnaast kun je sneller inspelen op verschillen tussen prognose en werkelijkheid. Het wordt ook eenvoudiger om pakbonnen te vergelijken met inkoopfacturen.

 

Razendsnelle rapportages en voordelig voorraadbeheer

Zowel de standaardrapportages als de jaarrekening kunnen sneller worden samengesteld en zijn dus ook sneller voorhanden.

Een goede digitale administratie verkleint daarnaast de verschillen tussen de werkelijke en de administratieve voorraad. Waar mensen werken worden bovendien fouten gemaakt. Door slim te digitaliseren verklein je die foutmarge aanzienlijk.

 

Maar waar begin je?

Spreken bovenstaande punten je aan maar heb je geen tijd om de administratie om te gooien? Dan ben je de ideale kandidaat voor de financiële omdenkers. Vraag een quickscan aan via het contactformulier.

Van papier naar digitaal = van last naar lust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.